Skip to main content

Dag van de Jeugdbeweging in het dagcentrum!


Ook bij ons komen de leden van de jeugdbeweging enthousiast in hun uniform – niet naar school, maar naar het werk! 👕💼 Vandaag vieren we de jeugdbeweging en dragen we trots onze kleuren, ook in het dagcentrum. Samen staan we stil bij de waarden van inzet, samenwerking en plezier die de jeugdbeweging ons heeft meegegeven. 🤝✨

Een dag vol jeugdige energie! 💪

De Kerstkaarten van MIRO zijn terug

De Kerstkaarten van MIRO zijn terug! 🎄✨

Dit jaar brengt MIRO weer een vleugje warmte en creativiteit tijdens de feestdagen met een prachtige set wenskaarten. De collectie bestaat uit 11 unieke ontwerpen die stuk voor stuk zorgen voor een vrolijke kerstgroet. Of je nu kiest voor een klassieke uitstraling of een speelse kerstboodschap, met deze kaarten stuur je jouw dierbaren iets speciaals.

De hele set kost €15, hiermee heb je kaarten om vrienden en familie in stijl te verrassen.

Vier de feestdagen met MIRO en deel een beetje kerstvreugde! 🎅🎁

Opnieuw Winterfeest bij KATRINAHOF

Het jaarlijkse winterfeest op KATRINAHOF is terug van ‘eventjes’ weggeweest!

Zaterdag 30 november openen de deuren van campus BLANCEFLOERLAAN zich voor de buurt en treed je binnen in een magisch WinterWonderland.
Tussen 14u en 17u kan je een kijkje komen nemen in het dagcentrum, je kan komen genieten van een hapje en een drankje. Heb je nog een kadootje nodig voor de eindejaarsperiode neem dan zeker de tijd om even binnen te springen bij de verschillende ateliers.  Wij zorgen voor de muzikale sfeer met een speciaal voor de gelegenheid samengesteld koor van cliënten en medewerkers. Ook onze dansers zijn dit keer weer van de partij.

Op dit moment zijn de verschillende ateliers druk bezig met de voorbereidingen voor deze dag. De ideeën krijgen vorm en de creaties volgen.

Benieuwd naar het resultaat? Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen.

Volg de laatste updates via het FB evenement.

Bereikbaar te voet, met de fiets of per tram 3, 5 & 9
Parkeren kan in P&R Linkeroever (aan de overkant)

Gift aan KATRINAHOF

Dankzij een gulle gift konden we een extra elektrische duofiets voor KATRINAHOF aankopen. De duofiets is reeds een groot succes in de Fromentinstraat en nu kan er ook in de Blancefloerlaan  naar hartenlust gefietst worden in de groene omgeving.

Beweging is van groot belang voor onze cliënten, maar niet iedereen kan zelfstandig de weg op. Met de nieuwe elektrische duofiets kunnen we hen nu meer mogelijkheden bieden om actief te zijn. Ze kunnen genieten van prachtige ritjes op Linkeroever, zelfstandig boodschappen doen en dagelijks in beweging blijven. Deze fiets brengt niet alleen mobiliteit, maar ook plezier, vrijheid en een gevoel van verbondenheid.

Met deze waardevolle steun kunnen we onze cliënten nog meer laten genieten!

Namens iedereen bij KATRINAHOF: een oprechte dankjewel voor deze bijzondere bijdrage!

Wil je ook graag een steentje bijdragen? Neem dan zeker een kijkje op onze giftenpagina

Of neem contact op met Eveline Cornillie om de mogelijkheden te bekijken.

Wij waren weer op Buitenbeenpop!

Het is al eventjes geleden maar; WIJ WAREN WEER OP BUITENBEENPOP.

Een jaarlijks muziekfestival speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking.
Samen met vrijwilligers, collega’s en een bus vol enthousiastelingen reden we naar Leopoldsburg. De festivalgangers genoten van optredens onder andere van Bart Peeters, Jelle Cleymans, Garry Hagger en nog zo veel meer. Wij waren ooggetuigen van de aankondiging van de nieuwe peter van Buitenbeenpop; GENE THOMAS. 

Het was een geweldige dag vol dansen en meezingen, tot de kelen schor waren. Op de terugweg naar huis was het stiller dan anders.

TRAVAK zorgt voor prachtige kleuren in onze voortuin

Ontzettend trots zetten wij het werk van het afgelopen jaar nog eens in de kijker!!
🌱🌳🌾🌻🌷
Onze travakkers zaaiden bijna alle bloemen en planten die onze voortuin sierden in duizend geuren en kleuren. Van zaadje tot stekje kiemden de plantjes en wortelen ze zich nu in de grond. Deze werd met alle liefde en toewijding onkruid vrij gemaakt en gevoed met compost. De takken en stammen zorgen voor de paadjes en de zelfgemaakte stapstenen leiden je rond in onze voortuin, laat je verwonderen!!