Betaald aan de slag

img1.png

Deze fantastische voordelen heb jij in een job in KATR!NAHOF

Overweeg jij een job in KATR!NAHOF? Dan kan je alvast rekenen op deze bijzonder leuke voordelen. 

JE BENT ZINVOL AAN DE SLAG - Werken in KATR!NAHOF is een missie. Je helpt en begeleidt onze buitengewone cliënten en omringt hen met jouw zorg en aandacht. In tijden waarin velen op zoek zijn naar zingeving (ook buiten het werk) word je in KATR!NAHOF uitgenodigd om zorgzaam, zorgvuldig en fijnzinnig in het werkveld te staan.

JE HEBT EEN GROTE WERKZEKERHEID - KATR!NAHOF is een plaats waar altijd helpende handen nodig zijn. De nood is er hoog en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Wil je werkzekerheid? Dan zit je in KATR!NAHOF goed.

JE WERKT MET EN VOOR MENSEN - Ben je sociaal ingesteld en kan je niet zonder je dagelijkse dosis contact met je collega's en andere mensen? Dan is KATR!NAHOF alvast de uitgelezen plek. Iedere dag staat zorg voor andere mensen immers centraal in jouw leven.

JE MAAKT MEE EEN BETERE WERELD - Niet iedereen is weggelegd voor een job in de zorg. Indien jij dat wel bent, dan draag je zorg voor het welzijn van andere mensen. En gelukkige mensen maken een betere wereld.

JE LEEFTIJD IS MINDER VAN BELANG - Ook als minder jonge kracht kan je perfect in KATR!NAHOF terecht. Meer nog: de diversiteit van onze buitengewone cliënten, maakt een divers pallet aan medewerkers meer dan wenselijk.

JE KAN WERKEN IN EIGEN STREEK - KATR!NAHOF is centraal gelegen tussen Antwerpen en het Waasland aan de linker Scheldeoever en heeft in deze regio verschillende locaties waar woonondersteuning en/of dagondersteuning wordt aangeboden. Maar misschien kom je als streekgenoot liever onze mobiele ploeg versterken?

  

ZIN OM MEE TE WERKEN?

Bekijk onze vacatures op  Vacatures - VDAB.