Vrijwillig aan de slag

Vrijwilligers - Gewoon, dankzij jou!

Het rijke leven heeft zoveel te bieden. De therapieën, de methodische werkvormen en de verzorging zijn nodig, maar onze gebruikers willen ook gewoon genieten. Zij willen vooral, zoals jij en ik, een zo gewoon mogelijk leven uitbouwen en erbij horen.

Zij willen wandelen op de zondagmiddag, zij willen sporten of fitnessen op een avond in de week, zij willen 's avonds doodgewoon een straatje om met de hond of zij willen genieten van een koffie op een zomers terras.

Samen naar de supermakt, samen langs de Scheldedijk, samen op de fiets of samen naar de kerk, het zijn misschien kleine dingen voor jou maar voor hem of haar is het een wereld van verschil.

Erbij horen, gewoon, zoals jij en ik, het kan voor hen alleen dank zij de vrijwillige ondersteuning van vele mensen in de kleine dingen van het leven.

Wij zijn er van overtuigd dat vrijwilligerswerk voor iedereen weggelegd is. Het allerbelangrijkste is "Goesting"! Goesting om in je vrije tijd andere mensen te helpen, Goesting om je talent te delen met andere, zodat niet alleen de anderen maar ook jijzelf hier bij wint.

  • Ben je creatief of sportief? Hou je van fietstochten, wandelingen, zwemmen ... ?
  • Heb je groene vingers of hou je van koken? Of lekker en gezellig gaan eten?
  • Ben je gebeten door kunst of cultuur, maar evengoed graffiti spuiten of mode, of hou je van ééntje gaan drinken?
  • Zie je jezelf mee een groep begeleiden of eerder met een individuele cliënt iets plannen?
  • Of wil je graag meehelpen (en feesten) bij een kerstmarkt of een maandelijkse café-avond?

Bekijk ook zeker !NKLÚS.